Zero Trust is de revolutie van de netwerkbeveiligingsarchitectuur: het is data centrisch en is ontworpen om data breaches te stoppen. Zero Trust voegt ook een laag flexibiliteit toe aan moderne netwerken die onmogelijk zijn in traditionele netwerkontwerpen. Deze 21ste eeuwse netwerken zijn aangenomen door overheidsinstanties en grote bedrijven over de hele wereld.

In deze kennissessie zullen we het concept van Zero Trust bespreken en uitleggen waarom Zero Trust de enige echte cybersecuritystrategie ter wereld is. Er zal een Zero Trust-strategie getoond worden die tactische en operationele doelen zal bereiken. Deze sessie zal aantonen hoe Zero Trust niet alleen netwerkbeveiliging transformeert, maar ook functioneert als business enabler, door te concentreren op de grote strategische doelstellingen van het bedrijf.
 
We sluiten de sessie optioneel af met een technische deep dive workshop Datacenter beveiliging met Palo Alto Networks en VMWare NSX. Deze workshop is speciaal voor u of uw collega IT/Security engineers. 
 
Wij verwelkomen u graag, op 28 November voor een lunch & learn,  in ons customer briefing centre in Amsterdam.
 
Met vriendelijke groet,

PALO ALTO NETWORKS NEDERLAND